تغذیه در شریف
همگام با استانداردهای سختگیرانه پرورش فکر و جان در دانشگاه صنعتی شریف، اداره امور تغذیه تلاش میکند تجهیزات و کیفیت غذای خود را بر اساس نیازهای جسمی و فکری دانشجویان ارتقاء دهد و با ایجاد یک الگوی تغذیه سالم و هدفمند و بالا بردن سطح کمی و کیفی غذای دانشجویان، به سلامت آنان کم مؤثری کند.
برنامه غذایی دانشگاه صنعتی شریف با استانداردهای کدکس 39 و HACCPتطبیق داده میشود. الگوهایی همچون توزیع آزاد صبحانه و راه اندازی فودکورت دنبال میشود و برای دستیابی به چنین هدفهایی و امکان نظارت مستمر، آشپزخانه به تجهیزات صنعتی مدرنی همچون پخت ترکیبی، خورش پزهای صنعتی 220 لیتری، دستگاه شستشوی برنج، دستگاههای بخارپز برنج، تامبلر صنعتی، چرخ گوشت صنعتی مجهز شده است.
برنامه غذایی دانشگاه صنعتی شریف با استانداردهای کدکس 39 و HACCPتطبیق داده میشود. الگوهایی همچون توزیع آزاد صبحانه و راه اندازی فودکورت دنبال میشود و برای دستیابی به چنین هدفهایی و امکان نظارت مستمر، آشپزخانه به تجهیزات صنعتی مدرنی همچون پخت ترکیبی، خورش پزهای صنعتی 220 لیتری، دستگاه شستشوی برنج، دستگاههای بخارپز برنج، تامبلر صنعتی، چرخ گوشت صنعتی مجهز شده است.
خدمات تغذیه (تعرفه دانشجویی)
برای استفاده از خدمات تغذیه در بدو ورود به دانشگاه اطلاعات دانشجویان ورودی جدید و مجاز به ثبت نام از طریق سامانه آموزش و اطلاعات خوابگاه از سامانه یکپارچه مدیریت اسکان، در سامانه تغذیه به نشانی dining.sharif.ir ثبت میشود و دانشجویان باید از طریق سایت stu.sharif.ir و کیلک بر روی گزینه ورود به میز خدمات الکترونیکی وارد سامانه sso.stu.sharif.ir شده و با وارد کردن شماره دانشجویی و کدملی به صفحه میز خدمات الکترونیک ورود کرده و پس از اولین ورود پروفایل خود را تکمیل کنند. سپس از طریق آیکونهای موجود در داشبورد صفحه به کلیه سامانههای زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی بدون وارد کردن کلمه عبور دسترسی خواهند داشت. پس از ورود به سامانه تغذیه دانشجویان باید موجودی حساب کاربری خود را افزایش داده (با استفاده از پرداخت الکترونیک) و از طریق صفحه رزرو غذا نسبت به رزرو غذاهای هفته مورد نظر اقدام و با مراجعه به سالنهای غذاخوری در دانشگاه و خوابگاه باتوجه به نوع جنسیت و ساعات توزیع غذا، بوسیله کارت دانشجویی و نمایش آن به دستگاه تحویل غذای مستقر در خطهای توزیع غذا نسبت به دریافت غذای خود اقدام کنند.
سالنهای توزیع
مجموعه سالنهای تغذیه دانشگاه، در ساختمان تغذیه واقع در مرکز دانشگاه، به ارایه خدمات تغذیه به گروههای مختلف خانواده شریف میپردازند.
سالن البرز 1
این سالن واقع در طبقه همکف اداره امور تغذیه است و در حال حاضر به دانشجویان آقا در وعده ناهار به صورت رزرو از طریق سامانه با ظرفیت 500 نفر سرویسدهی دارد. این سالن دارای 3 ورودی در ضلعهای غربی، شمالی و جنوبی بوده و مجهز به 3 خط توزیع غذا است.
سالن البرز 2
این سالن واقع در طبقه اول ساختمان اداره امور تغذیه است و در حال حاضر به دانشجویان آقا در وعده ناهار به صورت رزرو از طریق سامانه با ظرفیت 200 نفر سرویسدهی دارد. این سالن دارای 1 ورودی در داخل طبقه همکف از طریق سالن البرز 1 (ضلع جنوب شرقی سالن) بوده و مجهز به 1خط توزیع غذا است.
سالن یاس
این سالن واقع در طبقه اول ساختمان اداره امور تغذیه است که در حال حاضر به دانشجویان خانم در وعده ناهار به صورت رزرو از طریق سامانه با ظرفیت 300 نفر سرویسدهی دارد. این سالن دارای 2 ورودی در ضلع شمالی بوده و مجهز به 1 خط توزیع غذا است.
رستورانهای آزاد
رستوران آزاد در فضایی آرام و دوستانه ارائه دهندهی غذاهای ایرانی و فرنگی در وعدهی ناهار، تهیه شده از بهترین مواد اولیه است که به صورت موازی و همزمان با رستوران دانشجویی مشغول فعالیت است. این رستوران برای دانشجویانی که موفق به رزرو غذا نشدهاند و یا تمایل به تنوع غذایی دیگری دارند، گزینه مناسبی است. رستوران آزاد نیازی به رزرو کردن غذا قبل از موعد نداشته و تمامی فعالیتها در لحظه صورت میپذیرد. افراد در بدو ورود به سالنهای توزیع غذا با یک منوی غذایی متنوع همراه با تعرفههای مصوب اداره امور تغذیه روبرو میشوند. لازم بهذکر است برنامه غذایی به صورت هفتگی در سامانه اداره امور تغذیه به آدرس dining.sharif.ir قابل دسترسی و مشاهده است.
سالن لاله
این سالن واقع در طبقه دوم اداره امور تغذیه است و در حال حاضر به دانشجویان و کارکنان خانم در وعده ناهار (از ساعت 12 الی 14) به صورت فروش نقدی و با ظرفیت 160 نفر سرویسدهی دارد. این سالن دارای یک ورودی در ضلع شمالی بوده و مجهز به یک خط فروش غذا است.
سالن دنا
این سالن در ضلع جنوبی طبقه دوم اداره امور تغذیه می باشد که در حال حاضر به دانشجویان و کارکنان آقا در وعده ناهار (از ساعت 12 الی 14) به صورت فروش نقدی و با ظرفیت 160 نفر سرویسدهی دارد. این سالن دارای یک ورودی در ضلع غربی بوده و مجهز به یک خط فروش غذا است.
مجموعه رستورانهای شریف+
شریف+ اولین فودکورت دانشگاهی در کشور است که به منظور رفاه بیشتر دانشجویان، در وعدههای صبحانه، ناهار و شام سرویس-دهی دارد و شامل غرفههای غذای ایرانی، فست فود، سالادبار، کافه، مرکز بازی و سوپر مارکت است. هر غرفه شامل نمایشگرهایی است که نوع غذا و تعرفهها بر روی آن درج شده و در معرض دید مراجعین قرار دارد. این مجموعه مکانی زیبا، مفرح و مناسب برای انواع سلیقهها دارای سه سالن مجزا (آقایان، خانمها و ویژه) است.
سالن آقایان (شریف+)
این سالن با ظرفیتی بالغ بر 350 نفر دارای تنوع غذای ایرانی، فست فود، سالادبار وکافه است. این سالن در وعدههای صبحانه، ناهار، عصرانه و شام خدمت رسانی میکند.
سالن خانمها (شریف+)
سالن خانمها نیز با ظرفیتی بالغ بر 200 نفر مانند سالن برادران دارای تنوع غذای ایرانی، فست فود، سالادبار و کافه است. همچنین این سالن در وعدههای صبحانه، ناهار، عصرانه و شام سرویسدهی دارد.
سالن ویژه (شریف+)
این سالن با ظرفیتی بالغ بر 85 نفر محیطی مناسب برای پذیرایی از اساتید گرامی و کارکنان تعبیه شده و در صورت داشتن ظرفیت خالی به دانشجویان نیز سرویس¬دهی دارد.
سوپرمارکت (شریف+)
این سوپرمارکت از ساعت 8:00 لغایت 20:00 آماده خدمترسانی به دانشجویان گرامی است. این غرفه در ضلع شمالی مجموعه شریف+ قرار دارد.
غرفه کلانا
با هدف ارائه سرویس متنوع، فروشگاه کلانا در طبقه همکف ورودی شمالی اداره امور تغذیه مشغول فعالیت است. در این غرفه مواد غذایی با تنوع انواع کلاب، رپ، نوشیدنی سرد و گرم، پات، کوکی، مافین، دسر و سالاد ارائه میشود. زمان فعالیت این غرفه از ساعت 08:00 لغایت 20:00 است. لذت صرف یک غذای آماده را در این غرفه میتوان تجربه کرد.
غرفه فست فود
غرفه فستفود محیطی گرم و صمیمی با مساحت تقریبی 200 مترمربع در دو طبقه به تفکیک سالنهای براداران(طبقه همکف) و خواهران(در طبقه اول) واقع در ضلع جنوبی مجموعه شریف+ در حال ساخت است. خدمات قابل ارائه در این مجموعه شامل وعده¬های صبحانه، میان وعده، ناهار، عصرانه، شام و انواع نوشیدنیهای سرد و گرم از ساعت 07:00 لغایت 20:00 است.
مرکز بازی (شریف+)
این قسمت در نیمطبقه اول سالن آقایان در حال حاضر با 6 دستگاه پلی استیشن فعال بوده و به عنوان محلی مفرح جهت رفع خستگی از ساعت 8:00 لغایت 19:00 فعالیت دارد.