به گزارش روابط عمومی، در این مسابقه که طی روزهای ۱۰ و ۱۱ دیماه در دانشکدهی مهندسی کامپیوتر برگزار شد، ۱۱۸ تیم سه نفره از ۵۰ دانشگاه داخل کشور به رقابت پرداختند و در نهایت تیم برتر از دانشگاه صنعتی شریف با کسب عنوان قهرمانی این مسابقه به چهل و پنجمین مسابقهی جهانی برنامهنویسی ICPC راه یافت.
لازم به ذکر است که مسابقهی منطقهای امسال به دلیل محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت کاملا آنلاین برگزار شد و خوشبختانه تجربهی موفقی از برگزاری یک رقابت حرفهای به صورت غیرحضوری را به نمایش گذاشت.
در پایان این مسابقه، هشت تیم شرکتکننده از دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند با کسب رتبههای اول تا هشتم تمامی مدالهای طلا و نقرهی این مسابقه را از آن خود کنند. چهار تیم از دانشگاههای تهران و شهید بهشتی نیز موفق شدند با کسب رتبههای نهم تا دوازدهم به مدالهای برنز این مسابقه دست پیدا کنند.
بدین ترتیب تیم اول از دانشگاه صنعتی شریف مستقیما به چهل و پنجمین مسابقهی جهانی برنامهسازی دانشجویی ICPC که در سال ۲۰۲۱ برگزار میشود راه یافت. چند تیم بعدی این مسابقه با حضور در مسابقهی سوپرریجنال غرب آسیا که بین تیمهای برتر کشورهای مختلف غرب آسیا برگزار میشود همچنان شانس خود را برای کسب جواز حضور در مسابقهی جهانی امتحان خواهند کرد.
گفتنی است تیم دانشگاه صنعتی شریف در آخرین حضور خود در مسابقات جهانی که سال ۲۰۱۹ در کشور پرتغال برگزار شد موفق شد با راهیابی به جمع ۱۰ تیم برتر جهان، به مدال برنز مسابقات جهانی دست پیدا کند.
مسابقهی بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) هر ساله بهصورت منطقهای در نقاط مختلف جهان برگزار میشود. سال گذشته ۶۴۳ مسابقهی منطقهای در سطح جهان برگزار شد که طی آنها بیش از ۵۳ هزار دانشجو از ۳ هزار و ۴۰۰ دانشگاه از ۱۰۴ کشور در نقاط مختلف جهان طی مدت ۴ ماه به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۲۸ تیم برتر به مسابقهی جهانی راه یافتند.
برگزاری سالانهی مسابقهی منطقهای برنامهسازی دانشجویی توسط دانشگاه صنعتی شریف نقش مهمی در ارتقاء توان نخبگان برنامهنویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان دارد. تقویت مهارتهای حل مسئله، طراحی و پیادهسازی پروژه در زمان محدود، تقویت مهارتهای گروهی و انجام کار تیمی از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه بوده است.
جدول امتیازات


