به گزارش روابط عمومی، هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی اعضای هیات علمی طرفین با زمینههای پژوهشی فعال در طرف مقابل و ایجاد همکاریهای مشترک در آینده نزدیک است. این همکاریها میتواند در قالب تعریف پروژههای مشترک، تبادل دانشجو، تبادل اعضای هیات علمی، استفاده از امکانات طرفین برای پیشبرد اهداف مشترک است.
در ابتدای این جلسه دکتر سیمچی، مسئول روابط بینالملل دانشگاه به معرفی دانشگاه صنعتی شریف و جایگاه و رتبه این دانشگاه در سطح بینالمللی پرداخت.
در ادامه دکتر آکان رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه کوچ نیز طی ارائهای به معرفی امکانات دانشگاه کوچ و قراردادهای همکاری این دانشگاه با سایر دانشگاهها در سطح بینالمللی پرداخت.
سپس دکتر بابک خلج معاونت محترم پژوهشی و امور بین الملل دانشکده مهندسی برق نیز به ارائه گزارشی از فعالیتهای و ارتباطات بینالملل دانشکده پرداختند.
در خاتمه نشست مجازی 30 ارائه پژوهشی از سوی 30 عضو هیأت علمی طرفین در مورد زمینههای فعال پژوهشی هر یک از ایشان صورت گرفت.
از جمله زمینههای مورد علاقه طرفین در این برنامه میتوان به موضوعاتی چون: پردازش سیگنالهای حیاتی، طراحی و ساخت ادوات رادیویی، مخابرات مولکولی و غیره اشاره نمود.
در پایان این برنامه مقرر شد که زمینههای مورد علاقه در قالب کمیتههای تخصصی از سوی طرفین پیگیری شده و زمینههای همکاری تحقیقاتی در آینده نزدیک فراهم شود.
همچنین مقرر شد امکان اجرای برنامه تبادل دانشجو در وضعیت فعلی بصورت از راه دور بررسی شده و نتیجه به اطلاع اساتید و دانشجویان دو طرف برسد.
اجرای این برنامه که با اقبال شمار زیادی از دانشجویان و سایر اعضای هیأت علمی طرفین قرار گرفت از ساعت 9:30 صبح تا 19:00 عصر به طول انجامید.
در جدول زیر خلاصهای از گروهبندی اساتید با موضوعات مرتبط آمده است:






