رئیس مؤسسه پلیتکنیک جیزه ازبکستان و هیئت همراهش، طی بازدید از دانشگاه صنعتی شریف با رئیس این دانشگاه در خصوص توسعه همکاریهای مشترک علمی و پژوهشی گفتگو کرد.
آقای دکتر قدیرکولوویچ رئیس مؤسسه پلیتکنیک جیزه به همراه مدیر همکاریهای بینالملل آن مؤسسه و نماینده سفارت جمهوری ازبکستان در ایران از مرکز خدمات آزمایشگاهی و برخی واحدهای فناور مستقر در مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.
در حاشیه رویداد، هیأت بازدید کننده توانمندیها و پیشنهادهای خود را در هشت محور همکاری طی جلسهای مورخ دوشنبه 1404/03/05 با آقای دکتر موسوی رئیس محترم دانشگاه و مسئولین ذیربط مطرح کرد.
با توجه به اولویتهای دانشگاه و موضوعات مورد نیاز کشور، چندین محور همکاری در زمینه توسعه و تولید پانل خورشیدی، حل مسائل پژوهشی مورد نیاز صنایع معدنی بازالت، فعالسازی گرنتهای پژوهشی بین دو کشور، و نیز تبادل استاد، پژوهشگر و دانشجو، مورد موافقت قرار گرفت.