برگزاری اولین دوره مسابقات بین المللی رباتیک دانش آموزی در پردیس بین الملل دانشگاه شریف
به گزارش روابط عمومی؛ اولین دوره مسابقات بین المللی رباتیک دانش آموزی با حضور چهارده کشور آفریقایی، آسیایی و اروپایی و به میزبانی پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.
دکتر علی سلک غفاری، رئیس پردیس بین المللی دانشگاه صنعتی شریف در کیش با عنوان این مطلب گفت: اولین دوره مسابقات بین المللی رباتیک دانش آموزان خارجی مقیم جمهوری اسلامی ایران با حضور چهارده کشور آفریقایی، آسیایی و اروپایی و به میزبانی پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف از مورخ دوم لغایت چهارم آذرماه در جزیره زیبای کیش برگزار میگردد.
این دوره از مسابقات با هدف آشنایی دانش آموزان خارجی مقیم ایران با پیشرفتهای حوزه علم و فناوری جمهوری اسلامی و آشنایی با مراکز آموزش عالی بین المللی کشور برگزار و در پایان این مسابقات از سه تیم برتر با حضور مقامات کشوری و سفرای کشورهای مختلف تقدیر بعمل خواهد آمد.